Diensten

SpaTec BV

DIENSTEN

Bij SpaTec BV zijn wij gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder gecertificeerde data-glasvezelinstallaties, Rack and Stack-oplossingen en elektrotechnische installaties. Lees hieronder meer over onze diensten.

Data- en glasvezel installaties

Bij SpaTec BV zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van gecertificeerde data-glasvezel installaties voor particulieren, winkels, bedrijven en datacenters.

Onze uitgebreide diensten omvatten het leggen van kabels, het lassen/splicen van glasvezel, het afmonteren van koper- data en glasvezel bekabeling en het meten van glasvezel, koper- dataverbindingen.

Meetrapportage

Na voltooiing van onze werkzaamheden stellen wij een gedetailleerd meetrapport op. Hierin vindt u informatie over de opbouw van het netwerk en de gebruikte connectoren en kabeltypen. We maken gebruik van zowel OTDR als Fluke meetapparatuur om onze netwerken nauwkeurig te meten en te certificeren.

Advies

In de hedendaagse tijd wordt het steeds belangrijker om de juiste gestructureerde bekabeling te gebruiken. Vraagt u zich af welke glasvezelkabel het beste is: Single Mode of Multi Mode? En welke bekabelingsopties passen het beste bij uw behoeften: UTP, FTP of SFTP? Of misschien bent u op zoek naar Cat5e, Cat6, Cat6a, Cat7 of Cat7a bekabeling? Bij SpaTec BV staan we klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Elektrotechniek

Ons ervaren team staat klaar om verschillende soorten installaties voor u te installeren, waaronder licht-, kracht- en zwakstroominstallaties. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij bieden uitgebreide diensten om aan al uw elektrische behoeften te voldoen.

Oplossingen op maat

Onze toegewijde vakmensen zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van uw elektrische systemen. We werken nauw samen met u om uw specifieke eisen en wensen te begrijpen, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden die perfect aansluit bij uw situatie.

Onderhoud

Naast installatie kunnen we ook het onderhoud en de controle van uw elektrotechnische installaties verzorgen. We streven ernaar om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over storingen of veiligheidsproblemen.

Rack and stack

Bij SpaTec BV bieden we deskundige hulp bij het assembleren en implementeren van computerapparatuur in 19-inch racks- netwerkkasten. Of het nu gaat om routers, servers of switches, wij zorgen ervoor dat alle apparatuur volgens uw wensen wordt bekabeld en gepatcht, met de juiste codering en labeling.

Koper- en glasvezel patchkabels

Bij ons kunt u ook terecht voor koper- en glasvezel patchkabels en stroomkabels in diverse kleuren en lengtes. We leveren maatwerkoplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Advies rack of netwerkkast

Daarnaast staan we u graag bij met advies en ondersteuning bij het organiseren van uw 19-inch rack of netwerkkast. We helpen u met de juiste rangeermogelijkheden, zodat uw rack er netjes en overzichtelijk uitziet.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u een project waarmee SpaTec BV u of uw bedrijf van dienst kan zijn? Neem dan nu contact op!